Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Rabarber- & jordgubbspaj
Rabarber- & jordgubbspaj Fantastisk god rabarber- & jordgubbspaj. Fri från gluten, mjölk och vitt socker. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Nu är det rabarber- & jordgubbssäsong, vad passar då inte bättre än en rabarberpaj med jordgubbar?...
Växtbaserade geléhallon
Växtbaserade geléhallon Växtbaserade geléhallon, fria från vitt socker. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore och Meds Har du någonsin funderat på om man kan göra egna geléhallon? Svaret är: Självklart! Dessa är växtbaserade och fria från vitt socker. ...
Chokladgranola
Nötfri chokladgranola Glutenfri och nötfri granola med smak av choklad. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Vad säger ni om en nötfri chokladgranola? Oj vad jag har samlat på mig många recept på olika granolor! Att köpa granola med bra innehåll i affär...
Du kanske också gillar
Gul smoothie med goda bakterier
Gul smoothie med goda bakterier Jag brukar ha...
Chokladvåfflor
Chokladvåfflor Växtbaserade chokladvåfflor fria...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer