Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Carobgodis
Carobgodis Enkelt och gott! Osötat, växtbaserat och glutenfritt Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Här kommer ett recept på carobgodis. Carob är ett alternativ man kan använda istället för kakao. En del kan vara känsliga för kakao, då är carob...
Grönkålschips
Grönkålschips Grönkålschips - Så gott, krispigt och lätt att göra Inlägget innehåller annonslänk till Bodystore Grönkålschips - Jag och barnen gör slut på en plåt alldeles för snabbt! Recept Du behöver:2-4 grönkålsbladOlivoljaflingsalt Gör så här:1. Sätt ugnen på 160...
Smoothie med syrad rödkål
Smoothie med syrad rödkål Vad jag stoppade i mig påverkade mitt mående väcktes också ett större intresse för näringsrik kost till barn. Mitt bästa tips för att få i barnen näring och goda bakterier är att göra en smoothie. Denna med syrad rödkål sög de i sig i ett...
Du kanske också gillar
Morotshummus
Morotshummus Sötpotatishummus - gott till det...
Växtbaserade chokladägg
Växtbaserade chokladägg Växtbaserade chokladägg...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer