Smoothie

Smoothie med goda bakterier

En krämig och näringsrik smoothie med fermenterad rödkål.

  ca 10 min 

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore

Såg ni mitt senaste recept? Så intressant! Jag har inte alltid tyckt om syrade grönsaker och kombucha men allt går att lära sig att äta (okej, kanske inte allt). Själva vetskapen om att något gör gott för kroppen hjälper lite för att komma igång iallafall! Och förutom att göra gårdagens syrliga recept på kålsallad kan man även mixa i syrade grönsaker i en smoothie. Perfekt sätt att få i barnen och sig själv goda bakterier. Jag älskar att äta smoothie i en skål (smoothie bowl) men denna går lika fint att servera i ett glas!

Smoothie

Recept

Du behöver:

Du behöver:
500 gr frysta jordgubbar
150 gr fryst mango
150 gr fryst blomkål
200 gr zucchini (färsk)
2 msk hallonpulver
1 dl syrad rödkål (jag använde @tistelvindab )
3 dl växtbaserad dryck (jag använde havredryck)

 

Gör så här:

1. Mixa alla ingredienser till en krämig smoothie.
Häll i mer dryck för en lösare konsistens.
Jag toppade med min lyxiga granola, riven kokos och frystorkade hallon! Så gott!

Smoothie

Du kanske också gillar

Frukostvåfflor

Frukostvåfflor

Frukostvåfflor Glutenfria frukostvåfflor serverade med valfritt tillbehör. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Dessa frasiga våfflor är så underbart goda - trots att de är växtbaserade och helt fria från gluten! Vår barn älskar dem (och även jag)! Vi...

Knaprig groddad glutenfri granola

Knaprig groddad glutenfri granola

Knaprig groddad glutenfri granola Ett recept i samarbete med KoRo-shop Glutenfri groddad granola.   Inlägget innehåller annonslänkar till KoRo-shop TIPS!- Vill du göra granolan helt nötfri? Byt ut dadel-hasselnötskrämen mot 2 små mogna bananer som du mosar i...

Mättande näringsrik smoothie

Mättande näringsrik smoothie

Mättande näringsrik smoothie Vad jag stoppade i mig påverkade mitt mående väcktes också ett större intresse för näringsrik kost till barn. Inlägget innehåller annonslänkar till bodystore Supergod smoothie! Den försvann i ett nafs! Recept Du behöver:200 gr frysta...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson