Naturlig energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Recept
Du behöver:
3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär
Gör så här:
1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.
Du kanske också gillar
Rabarber- & jordgubbspaj
Rabarber- & jordgubbspaj Fantastisk god rabarber- & jordgubbspaj. Fri från gluten, mjölk och vitt socker. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Nu är det rabarber- & jordgubbssäsong, vad passar då inte bättre än en rabarberpaj med jordgubbar?...
Växtbaserade geléhallon
Växtbaserade geléhallon Växtbaserade geléhallon, fria från vitt socker. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore och Meds Har du någonsin funderat på om man kan göra egna geléhallon? Svaret är: Självklart! Dessa är växtbaserade och fria från vitt socker. ...
Chokladgranola
Nötfri chokladgranola Glutenfri och nötfri granola med smak av choklad. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Vad säger ni om en nötfri chokladgranola? Oj vad jag har samlat på mig många recept på olika granolor! Att köpa granola med bra innehåll i affär...
Du kanske också gillar
Växtbaserade chokladägg
Växtbaserade chokladägg Växtbaserade chokladägg...
Gul smoothie med goda bakterier
Gul smoothie med goda bakterier Jag brukar ha...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer