Naturlig energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Recept
Du behöver:
3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär
Gör så här:
1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.
Du kanske också gillar
Carobgodis
Carobgodis Enkelt och gott! Osötat, växtbaserat och glutenfritt Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Här kommer ett recept på carobgodis. Carob är ett alternativ man kan använda istället för kakao. En del kan vara känsliga för kakao, då är carob...
Grönkålschips
Grönkålschips Grönkålschips - Så gott, krispigt och lätt att göra Inlägget innehåller annonslänk till Bodystore Grönkålschips - Jag och barnen gör slut på en plåt alldeles för snabbt! Recept Du behöver:2-4 grönkålsbladOlivoljaflingsalt Gör så här:1. Sätt ugnen på 160...
Smoothie med syrad rödkål
Smoothie med syrad rödkål Vad jag stoppade i mig påverkade mitt mående väcktes också ett större intresse för näringsrik kost till barn. Mitt bästa tips för att få i barnen näring och goda bakterier är att göra en smoothie. Denna med syrad rödkål sög de i sig i ett...
Du kanske också gillar
Raw jordgubbsrutor
Raw jordgubbsrutor Goda jordgubbsrutor Inlägget...
Morotshummus
Morotshummus Sötpotatishummus - gott till det...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer