Champinjongryta med röda linser
Växtbaserad näringsrik gryta.
Recept
Du behöver:
250 gr färska champinjoner
Smör/ghee/kokosolja
1 rödlök
2 msk tamarisoja
500 ml kokosgrädde
1 dl röda linser (gärna blötlagda och sköljda)
Gör så här:
1. Skölj och dela svampen i skivor, gärna tunna.
2. Stek svampen i rikligt med smör, ghee eller kokosolja.
3. Skala och hacka rödlöken.
4. När svampen fått färg häller du i rödlöken och steker den mjuk tillsammans med svampen.
5. Häll i tamarisoja efter smak, kokosgrädde och röda linser.
6. Låt grytan småputtra på låg temp under lock tills linserna mjuknat.
Smaka av med peppar eller annat du tycker om.
Du kanske också gillar
Kidneyböngryta med katrinplommon & valnötter
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Meds Detta blev en lite ovanlig smakkombination, mer vanligt med katrinplommon i en gryta med fläskkött. Det är roligt att testa andra alternativ, speciellt i växtbaserade grytor på likande sätt. För mig som...
Växtbaserad svamp- & gråärtsgryta
Här kommer ett recept på en vegansk gryta med svamp och gråätor. En krämig gryta full med näringsrika ingredienser som gör gott för kroppen.
Växtbaserad champinjonsoppa
Recept på en härligt krämig champinjonsoppa, helt växtbaserad och fri från gluten. Ett näringsrikt recept som går att kombinera lätt!
Du kanske också gillar
Marinerade belugalinser
Ett recept som är perfekt att ta till när du behöver något snabbt! Enkelt och gott!
Min snabbmat
Detta recept är något jag tar till när jag behöver en lunch på 10 minuter. Både gott och går snabbt!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer