Carobgodis
Enkelt och gott! Osötat, växtbaserat och glutenfritt
Recept
Gör så här:
1. Kärna ur dadlarna.
2. Mixa alla ingredienser till en formbar smet.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ i kyl eller frys.
5. Börja med chokladen och smält kokosoljan på låg temp.
6. Vispa i raw kakao och eventuell sötning.
7. Häll chokladen över hallonkakan.
8. Ställ in i kyl och vänta tills chokladen har stelnat.
9. Ta ut kakan och dela i lagom stora bitar, toppa med hallonpulver.
Du kanske också gillar
Chokladvåfflor
Chokladvåfflor Växtbaserade chokladvåfflor fria från gluten och sötning Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Dessa våfflor är så underbart goda - trots att de är växtbaserade och helt fria från gluten! Recept Du behöver:100 g kokosolja eller...
Citron och ingefära bitar i frys
Citron och ingefära bitar i frys Tips för lata och smarta! 🍋 Perfekta att förbereda och ha redo i frysen. Recept Du behöver: 2 ekologiska citronerca 170 g färsk ekologisk ingefära2 dl vatten 20 färska dadlar (urkärnade)8 msk kokosolja1 lime (salt + rivet skal)1-2 msk...
kolabollar
kolabollar gudomliga kolabollar. Inlägget innehåller annonslänkar Bodystore Här kommer ett recept på kolabollar. Superlätta att göra och väldigt poppis hos barnen, ni måste testa! Recept Du behöver: 20 färska dadlar½ dl neutral kokosolja1 tsk...
Du kanske också gillar
Växtbaserade chokladmuffins
Växtbaserade chokladmuffins Växtbaserade...
Frasiga glutenfria växtbaserade våfflor
Frasiga glutenfria växtbaserade våfflor Här...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer