Lime- och ingefärabollar
Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Recept
Du behöver:
3 dl cashewnötter
2 dl solrosfrö
2 dl riven kokos
20 färska dadlar (urkärnade)
8 msk kokosolja
1 lime (salt + rivet skal)
1-2 msk färsk riven ingefära (skalad)
Ett par nypor salt (efter smak)
Riven kokos att rulla i
Gör så här:
1. Lägg cashewnötter, solrosfrön och kokos i en matberedare och mixa ihop till ett fint mjöl.
2. Häll i resten av ingredienserna och mixa ihop till en formbar smet.
3. Rulla till bollar och doppa i kokos.
4. Förvara i en burk med lock i kylskåp el.
Du kanske också gillar
Mina 10 tips för att få barnen att äta mer grönsaker
Här kommer mina 10 bästa tips för att få barnen att äta mer grönsaker. Vill du att dina barn äter mer grönt? Läs mer här!
Jordnötssmörfudge utan vitt socker
Det blev en del godissorter innan jul, dock har jag inte ätit så mycket och de mesta ligger kvar i frysen. Favoriten har nog varit rocky roaden, det är ingen som slår den! Men denna blev riktigt mumsig, det var väldigt längesedan jag smakade fudge och det är alltid...
Sockerfria nougatrutor
Här kommer nougatrutorna som ni önskat! De stod väldigt lika med fudgen! Ska försöka lösa dessa så snart jag hinner. Men just nu måste jag förbereda inför Alex familj och släkt som kommer på besök. Ska bli mycket mysigt! Du behöver: 200 gr rostade hasselnötter 200 gr...
Du kanske också gillar
Växtbaserad cashewfudge med choklad
Växtbaserad cashewfudge fri från vitt socker. En riktig krämig fudge med ett knaprigt chokladlager. Sockerfri, mjölkfri och glutenfri fudge.
Växtbaserad julkola fri från vitt socker
Riktigt god julkola, helt växtbaserad/vegansk och fri från vitt socker. Ett recept på en seg och krämig kola som passar på godisfatet.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer