Brända mandlar med kokossocker
Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!
Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än vanligt socker, bättre för mitt blodsocker helt enkelt. Nästa gång måste jag testa vad som händer om jag hade använt björksocker, kanske hade funkat men är osäker på smaken. Hojta om ni har testat!
Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore.
Recept
Du behöver:
0,5 dl vatten
1 dl kokossocker
200 gr mandlar
Gör så här:
1. Häll kokossocker och vatten i en kastrull. Värm upp tills sockret löst upp sig.
2. Tillsätt mandlarna och rör hela tiden. De ska vara helt täckta i vätskan.
3. Koka bort vätskan tills det återstår en kletig massa.
4. Häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper, sprid ut och låt dem svalna innan du lägger dem i en lufttät burk med lock.
Du kanske också gillar
Mjuk pepparkaka fri från gluten, mjölk & vitt socker
Mjuk växtbaserad pepparkaka helt fri från gluten, mjölk och vitt socker. Den är sötad med banan, dadlar och yaconsirap. Riktigt god!
Salt saffranskola fri från mjölk & vitt socker
Här kommer ett smaskigt recept på salt saffranskola fri från mjölk och vitt socker. Perfekt för dig som vill baka något enkelt, passar alla!
Baka pepparkakshus fritt från gluten, mjölk & vitt socker
Recept på pepparkakshus som är glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt. För dig som vill äta något naturligt fritt från gluten och vitt socker
Du kanske också gillar
Gör eget hasselnötssmör
Hasselnötssmör på endast två ingredienser, så underbart gott! Ät som den är eller använd i exempelvis glass!
Växtbaserad & nötfri chokladtårta
Vegansk tårta med smak av choklad, helt utan nötter, gluten och vitt socker! Perfekt vid kalas eller vilket firande som helst.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer