Brända mandlar med kokossocker
Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!
Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än vanligt socker, bättre för mitt blodsocker helt enkelt. Nästa gång måste jag testa vad som händer om jag hade använt björksocker, kanske hade funkat men är osäker på smaken. Hojta om ni har testat!
Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore.
Recept
Du behöver:
0,5 dl vatten
1 dl kokossocker
200 gr mandlar
Gör så här:
1. Häll kokossocker och vatten i en kastrull. Värm upp tills sockret löst upp sig.
2. Tillsätt mandlarna och rör hela tiden. De ska vara helt täckta i vätskan.
3. Koka bort vätskan tills det återstår en kletig massa.
4. Häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper, sprid ut och låt dem svalna innan du lägger dem i en lufttät burk med lock.
Du kanske också gillar
Chokladbollssemlor fria från mjölk, gluten & vitt socker
Recept på chokladbollar som små semlor. Chokladbollssemlor fria från gluten, mjölk och vitt socker. Men en härlig cashewgrädde.
Syrliga hallonpraliner
Här kommer ett recept på chokladpraliner med smak av hallon, helt fria från mjölk, gluten och vitt socker.
Chokladsemlor fria från spannmål, mjölk & vitt socker
Recept på semlor med smak av choklad, spannmålsfria, glutenfria, mjölkfria och sockerfria.
Du kanske också gillar
Saftig chokladtårta med smak av mint
Underbart god tårta med smak av mintchoklad. Helt fri från spannmål, gluten, mjölk & vitt socker.
Äppelpaj över öppen eld
Fantastisk god och snabb äpplepaj som lätt kan tillagas utomhus. Fri från gluten, mjölk och vitt socker.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer