Brända mandlar med kokossocker
Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!
Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än vanligt socker, bättre för mitt blodsocker helt enkelt. Nästa gång måste jag testa vad som händer om jag hade använt björksocker, kanske hade funkat men är osäker på smaken. Hojta om ni har testat!
Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore.
Recept
Du behöver:
0,5 dl vatten
1 dl kokossocker
200 gr mandlar
Gör så här:
1. Häll kokossocker och vatten i en kastrull. Värm upp tills sockret löst upp sig.
2. Tillsätt mandlarna och rör hela tiden. De ska vara helt täckta i vätskan.
3. Koka bort vätskan tills det återstår en kletig massa.
4. Häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper, sprid ut och låt dem svalna innan du lägger dem i en lufttät burk med lock.
Du kanske också gillar
Glutenfri smulpaj med blåbär & jordgubbar
Ska du fixa fika snabbt? Då är detta recept något för dig! Denna smulpaj är lätt att variera och går snabbt att slänga ihop.
Saftig chokladtårta med smak av mint
Underbart god tårta med smak av mintchoklad. Helt fri från spannmål, gluten, mjölk & vitt socker.
Äppelpaj över öppen eld
Fantastisk god och snabb äpplepaj som lätt kan tillagas utomhus. Fri från gluten, mjölk och vitt socker.
Du kanske också gillar
Grönkålschips
Grönkålschips Grönkålschips - Så gott, krispigt...
Rabarber- & jordgubbspaj
Rabarber- & jordgubbspaj Fantastisk god...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer