Växtbaserad bön & ärtgryta
Växtbaserad bön- & ärtgryta att ta med på utflykt
Recept
Du behöver:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
3 msk kokosolja att steka i
2-3 msk tomatpuré
750 gr kokta ärtor/bönor
500 ml kokosgrädde
380 gr passerade tomater
2 msk coconut amigos, @reneevoltaire
1 msk oregano
1 tsk örtsalt
1 tsk spiskummin
0,5 tsk svartpeppar
2-3 msk jordnötssmör (valfritt)
Gör så här:
1. Skala och hacka lök och vitlök.
2. Stek lök och vitlök i kokosolja.
3. Lägg i tomatpurén och stek tills löken mjuknat.
4. Skölj ärtor/bönor väl.
5. Blanda i alla övriga ingredienser, koka upp.
Servera med det du gillar!
Du kanske också gillar
Gröna ärtbiffar
Dessa biffar är veganska och glutenfria, perfekta för mig men även för barnen. Speciellt om man vill att sitt barn ska äta mer grönsaker, dessa biffar är nämligen fullproppade med ärtor och annat gott! De blev söta, goda och jag älskar hur lätta de är att göra 😍 Jag...
Rödkålspizza med ramslökspesto
Rödkålspizza med ramslökspesto - två recept som blir till ett 💚Fira in helgen med en enkel pizza, helt utan mjölk och gluten, ja den innehåller faktiskt inget mjöl alls! Konstigt med pizza utan mjöl tänker ni? Tro mig, den är både god och mättande, passar även dig...
Du kanske också gillar
Växtbaserad champinjonsoppa
Recept på en härligt krämig champinjonsoppa, helt växtbaserad och fri från gluten. Ett näringsrikt recept som går att kombinera lätt!
Näringsrik belugalinsgryta
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer