Denna ananasglass blev riktigt god, den är naturligt sötad och mjölkfri. Så smidig och snabb att göra, älskar att fixa glass då det är så lätt att variera!
Du behöver:
170 gr färsk ananas
1 banan
0,5 pressad citron
10 st myntablad
1 dl kokosgrädde (det tjocka lagret i en konservburk, jag använder gärna i tetraförpackning från Garant)
Gör så här:
1. Mixa alla ingredienser i en matberedare. Se mina favoritmaskiner i köket här!
2. Lägg glassen i valfria formar, lättast är i glasspinneformar. Se mina favoritglassformar här!
3. Tryck i glasspinnar och ställ i frysen. Antalet glassar beror på vilka glassformar du använder, jag älskar mina miniformar!
4. Ta ut och ät när de stelnat efter några timmar.
Liknande recept:
Naturlig vattenmelonglass fri från mjölk & vitt socker
Sötpotatisglass med vit choklad
Mjölkfri & naturlig snickersglass