Jordnötssmörsglass med crunchy choklad
Min favoritglass! Jordnötssmörsglass med crunchy choklad.
Det går lätt att variera den naturliga sockerhalten i bananerna genom att välja gröna eller gula. Gröna bananer för mindre sötma och mer resistent stärkelse (som är mat till de goda tarmbakterierna). Eller gula bananer för mer sötma och mindre resistent stärkelse (men mer antioxidanter). Om man inte gillar banansmaken rekommenderar jag gröna bananer, smakar nämligen så mycket banan
Inlägget innehåller annonslänkar till Meds
Recept
Du behöver:
50 gr choklad (gärna 100% men gillar också 90%)
4 frysta bananer
1,5-2 dl jordnötssmör
.
Toppa med:
Saltade jordnötter
Gör så här:
1. Hacka den mörka chokladen.
2. Mixa de frysta bananerna med jordnötssmöret till en krämig glass.
3. Häll i chokladen och blanda.
Om det blir rester går det utmärkt att hälla i smeten i glassformar, men skulle bli förvånad om det blev det
Du kanske också gillar
Växtbaserad ananasglass med mynta
Vegansk och naturligt sötad ananasglass med smak av mynta. Så god och passar alla i hela familjen. Fri från mjölk och vitt socker.
Växtbaserad kolaglass fri från vitt socker
Ett recept på en riktigt god växtbaserad/vegansk kolaglass doppad i choklad. Fri från vitt socker och gluten.
Naturlig vattenmelonglass fri från mjölk & vitt socker
Underbart god och krämig glass av vattenmelon med endast naturliga ingredienser. Den är fri från mjölk och vitt socker.
Du kanske också gillar
Raw växtbaserad sandwichglass
Underbart god rå vegansk sandwichglass! Helt naturlig, fri från gluten och vitt socker.
Växtbaserad nötellaglass med jordnötssmör
Underbart goda veganska glassar med smak av nutella – eller nötella! Toppade i jordnötsmör och krämig choklad.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer