Böngryta

Glutenfria leverköttbullar

Testa leverköttbullar!

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore

Främsta anledningen till att jag vill testa lever är att den innehåller en stor del av det dagliga intaget av många viktiga näringsämnen. Det går även i linje med mina värderingar kring att vi borde ta vara på så mycket som möjligt. Får man dessutom i sig rikligt med animalisk näring ett fåtal gånger kan man äta mer växtbaserat övriga dagar. Jag äter fortfarande mest växtbaserat men tycker det är intressant att testa sig fram för att optimera sin hälsa 

Böngryta

Recept

Du behöver:

1 gul lök
125 gr lever, jag använde från hjort
500 gr ekologisk nötfärs
½ dl pofiber
½ dl vatten
1 ägg
1 tsk dijonsenap
1,5-2 tsk salt
1,5 tsk svartpeppar
Ghee, smör eller annat valfritt fett att steka i

Gör så här:

1. Skala och dela den gula löken.
2. Mixa eller hacka lök och lever fint.
3. Häll i de övriga ingredienserna och mixa allt till en smet.
4. Blöt händerna för att lättare rulla köttbullarna.
5. Stek gyllenbruna.

Du kanske också gillar

Linsotto med svamp

Linsotto med svamp

Linsotto med svamp Linsotto med svamp. Vilken bra grej detta var! Speciellt för mig som har en mage som inte gillar för mycket snabba kolhydrater . Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore. Jordklok & Meds Recept Du behöver:2 dl röda linser1 gul lök150 gr...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson