Naturlig energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Recept
Du behöver:
3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär
Gör så här:
1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.
Du kanske också gillar
Lime- och ingefärabollar
Lime- och ingefärabollar Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser. Inlägget innehåller annonslänkar till Meds och Bodystore Här kommer ett recept på Lime- och ingefärabollar. Superlätta att göra och väldigt poppis hos...
Kokoskola med mandel
Kokoskola med mandel Underbart god glutenfri och kola. Inlägget innehåller annonslänkar till Meds & Bodystore Kokoskola med mandel! Underbart god. Recept Du behöver:2 dl kokossocker 210 gr kondenserad kokosmjölk 2,5 dl kokosgräddeFyllning:1 dl hackad skållad...
Växtbaserad lakritskola
Växtbaserad lakritskola Underbart god glutenfri och mjölkfri kola. Inlägget innehåller annonslänkar till Meds & Bodystore Växtbaserad lakritskola - så gott. Recept Du behöver: 2 dl kokossocker 210 gr kondenserad kokosmjölk 2 dl kokosgrädde2 tsk...
Du kanske också gillar
Boosta barnens immunförsvar med en smoothie
Boosta barnens immunförsvar med en smoothie En...
Lakritsrutor
Lakritsrutor Goda små Lakritsrutor. Inlägget...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer