Naturlig energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Recept
Du behöver:
3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär
Gör så här:
1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.
Du kanske också gillar
Snabb sallad att preppa
Snabb sallad att preppa God och snabb sallad att preppa Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Salladen står sig i kylen ca 5 dagar, skippa bladspenaten/grönkålen så håller den sig fräsch upp till 7! Passar även er som kör Gröna kuren Recept Du...
kolabollar
kolabollar gudomliga kolabollar. Inlägget innehåller annonslänkar Bodystore Här kommer ett recept på kolabollar. Superlätta att göra och väldigt poppis hos barnen, ni måste testa! Recept Du behöver: 20 färska dadlar½ dl neutral kokosolja1 tsk...
Enkel glutenfri tårta
Enkel glutenfri tårta Underbart god tårta - och riktigt enkel att göra. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Vad är björksocker?Xylitol, även kallat björksocker innehåller 40 % mindre kalorier och 75% färre kolhydrater än socker med ett GI värde på 7. Det...
Du kanske också gillar
Frasiga glutenfria växtbaserade våfflor
Frasiga glutenfria växtbaserade våfflor Här...
Rå chokladtårta
Rå chokladtårta Älskar bakverk som kakor eller...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer