Bär- & fruktglass med kokossmör
Superenkel hallonglass med endast naturliga ingredienser!
Våra barn älskar att göra egen glass, har ni inte testat så är det dags att göra nu. Så enkelt. Bär- & fruktglass med kokossmör. Nu är det dags att fylla på med vitaminer och antioxidanter, ett lätt sätt att göra det på är att förlänga glassäsongen! Jordgubbar, blåbär och lingon är bra källor till näring som dessutom är svenska. Jag har preppat min frys så att jag klarar mig under vintern.
Inlägget innehåller annonslänkar till Meds
Recept
Du behöver:
200 gr frysta jordgubbar
100 gr frysta blåbär
70 gr frysta lingon
3 frysta bananer
3 msk kokossmör
0,5 dl surkål (valfritt)
Gör så här:
1. Låt den frysta frukten och bären ligga framme en stund i rumstemp (ca 10 min).
2. Jag brukar värma kokossmöret lite för att få det rinnande, då blir det små söta och goda kokosklumpar i glassen, lite tuggmotstånd.
3. Mixa allt till en glasskonsistens.
Servera med quinoapuffar, riven kokos eller annat du tycker om. Vill du göra glassen mer mättsam toppa med nötter, frön och/eller nöt/frösmör.
Du kanske också gillar
Växtbaserad nötellaglass med jordnötssmör
Underbart goda veganska glassar med smak av nutella – eller nötella! Toppade i jordnötsmör och krämig choklad.
Krämig & tropisk sötpotatisglass
Vegansk glass gjord på bland annat sötpotatis. Krämig, lite syrlig och söt. Ett toppenbra mellanmål till hela familjen.
Krämig växtbaserad melonglass med cantaloupe
God glass med melon, helt naturligt och fri från vitt socker! Underbart god vegansk glass som passar alla i familjen.
Du kanske också gillar
Nötfri vaniljglass med aprikoskräm
Nötfri vaniljglass med aprikoskräm Underbart god...
Mango- & ananasglass
Mango- & ananasglass Växtbaserad naturlig...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer