Lime- och ingefärabollar
Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Recept
Du behöver:
3 dl cashewnötter
2 dl solrosfrö
2 dl riven kokos
20 färska dadlar (urkärnade)
8 msk kokosolja
1 lime (salt + rivet skal)
1-2 msk färsk riven ingefära (skalad)
Ett par nypor salt (efter smak)
Riven kokos att rulla i
Gör så här:
1. Lägg cashewnötter, solrosfrön och kokos i en matberedare och mixa ihop till ett fint mjöl.
2. Häll i resten av ingredienserna och mixa ihop till en formbar smet.
3. Rulla till bollar och doppa i kokos.
4. Förvara i en burk med lock i kylskåp el.
Du kanske också gillar
Saftigt & mjuk saffranskaka
Underbart god växtbaserad kaka med smak av saffran. Glutenfri och fri från vitt socker.
Årets naturliga pepparkakshus
Underbart gott pepparkakshus fritt från mjölk, gluten & vitt socker.
Pepparkaksbollar sötade med torkade fikon
Växtbaserade juliga bollar med smak av pepparkaka. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Du kanske också gillar
Mjuk glutenfri pepparkaka
Julig mjuk växtbaserad kaka med smak av pepparkaka. Fri från gluten, mjölk och vitt socker.
Växtbaserade lussekatter med saffranskräm
Lussekatter fria från gluten, nötter & vitt socker, de blev riktigt goda!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer