Gelegodis

Brända mandlar med kokossocker

Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!

 Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än vanligt socker, bättre för mitt blodsocker helt enkelt. Nästa gång måste jag testa vad som händer om jag hade använt björksocker, kanske hade funkat men är osäker på smaken. Hojta om ni har testat!

 

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore.

Gelegodis

Recept

Du behöver:

0,5 dl vatten
1 dl kokossocker
200 gr mandlar

Gör så här:

1. Häll kokossocker och vatten i en kastrull. Värm upp tills sockret löst upp sig.
2. Tillsätt mandlarna och rör hela tiden. De ska vara helt täckta i vätskan.
3. Koka bort vätskan tills det återstår en kletig massa.
4. Häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper, sprid ut och låt dem svalna innan du lägger dem i en lufttät burk med lock.

Du kanske också gillar

Växtbaserade geléhallon

Växtbaserade geléhallon

Växtbaserade geléhallon Växtbaserade geléhallon, fria från vitt socker. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore och Meds Har du någonsin funderat på om man kan göra egna geléhallon? Svaret är: Självklart! Dessa är växtbaserade och fria från vitt socker. ...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson