Gelegodis

Brända mandlar med kokossocker

Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!

 Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än vanligt socker, bättre för mitt blodsocker helt enkelt. Nästa gång måste jag testa vad som händer om jag hade använt björksocker, kanske hade funkat men är osäker på smaken. Hojta om ni har testat!

 

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore.

Gelegodis

Recept

Du behöver:

0,5 dl vatten
1 dl kokossocker
200 gr mandlar

Gör så här:

1. Häll kokossocker och vatten i en kastrull. Värm upp tills sockret löst upp sig.
2. Tillsätt mandlarna och rör hela tiden. De ska vara helt täckta i vätskan.
3. Koka bort vätskan tills det återstår en kletig massa.
4. Häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper, sprid ut och låt dem svalna innan du lägger dem i en lufttät burk med lock.

Du kanske också gillar

Glass på endast två ingredienser

Glass på endast två ingredienser

Jösses vad jag är trött, det blev tre timmars sömn inatt 😴 Men vad gör det när man ska åka på semester 😅 Min sambo fyller 40 och jag överraskar han med en resa, det ska bli underbart, vi har nämligen försökt komma iväg i flera år men inte lyckats....

Rocky road utan socker + jordnötssmör

Rocky road utan socker + jordnötssmör

Jösses vilken dag! Tiden går så sjukt snabbt när man har för mycket planerat. Stressen började för en vecka sedan, då upptäckte jag nämligen att alla mina grannar, ja ALLA (kändes som alla), tagit fram sina stjärnor och adventsljusstakar! Är det inte idag man...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson