Godsaker/ Gröna kuren/ Recept/ Youtube

Krispiga grönkålschips

Grönkålschips är så sjukt lätt att göra och verkligen supergott! Perfekt att göra när man är sugen på salta chips. I videon ser du hur jag brukar göra! Allt du behöver är grönkål, olivolja och flingsalt.

Jag brukar tvätta grönkålsbladen och låta den torka. Sedan river jag dem i mindre bitar och lägger på en plåt med bakplåtspapper. Därefter lägger jag i dem i en skål och häller i olja, rör om tills bladen är täckta i olja. Därefter lägger jag dem på plåten igen och strör över flingsalt. Grädda i 160 grader (varmluft) 8-12 minuter. Alla ugnar är olika så man får ha koll att de inte bränner. De ska vara krispiga och bara falla sönder munnen, då är de perfekta!

Brukar du göra grönkålschips?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply