Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Växtbaserade gummibjörnar i tre olika smaker
Växtbaserade gummibjörnar i tre olika smaker Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra! Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Tänk att det skulle vara så lätt att göra egna gelégodisar! Ni måste verkligen...
Växtbaserad och glutenfri banankaka
Växtbaserad och glutenfri banankaka Underbart god banankaka. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Denna växtbaserade och glutenfria banankaka ser inte mycket ut för världen, men oj så god den blev! Det var i våras jag bakade denna senast och känner att...
Energibars med torkad frukt
Naturlig energibar toppad med choklad Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Recept Du behöver: 3 dl glutenfria havregryn2 dl solrosfrön200 gr...
Du kanske också gillar
Spannmålsfri granola med kolasmak
Spannmålsfri granola med kolasmak Glutenfri och...
Raw jordgubbsrutor
Raw jordgubbsrutor Goda jordgubbsrutor Inlägget...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer