Carobgodis
Enkelt och gott! Osötat, växtbaserat och glutenfritt
Recept
Gör så här:
1. Kärna ur dadlarna.
2. Mixa alla ingredienser till en formbar smet.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ i kyl eller frys.
5. Börja med chokladen och smält kokosoljan på låg temp.
6. Vispa i raw kakao och eventuell sötning.
7. Häll chokladen över hallonkakan.
8. Ställ in i kyl och vänta tills chokladen har stelnat.
9. Ta ut kakan och dela i lagom stora bitar, toppa med hallonpulver.
Du kanske också gillar
Växtbaserad och glutenfri banankaka
Växtbaserad och glutenfri banankaka Underbart god banankaka. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Denna växtbaserade och glutenfria banankaka ser inte mycket ut för världen, men oj så god den blev! Det var i våras jag bakade denna senast och känner att...
Grönkålschips
Grönkålschips Grönkålschips - Så gott, krispigt och lätt att göra Inlägget innehåller annonslänk till Bodystore Grönkålschips - Jag och barnen gör slut på en plåt alldeles för snabbt! Recept Du behöver:2-4 grönkålsbladOlivoljaflingsalt Gör så här:1. Sätt ugnen på 160...
Rabarber- & jordgubbspaj
Rabarber- & jordgubbspaj Fantastisk god rabarber- & jordgubbspaj. Fri från gluten, mjölk och vitt socker. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Nu är det rabarber- & jordgubbssäsong, vad passar då inte bättre än en rabarberpaj med jordgubbar?...
Du kanske också gillar
Växtbaserade chokladägg
Växtbaserade chokladägg Växtbaserade chokladägg...
Chokladvåfflor
Chokladvåfflor Växtbaserade chokladvåfflor fria...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer