Lime- och ingefärabollar
Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Recept
Du behöver:
3 dl cashewnötter
2 dl solrosfrö
2 dl riven kokos
20 färska dadlar (urkärnade)
8 msk kokosolja
1 lime (salt + rivet skal)
1-2 msk färsk riven ingefära (skalad)
Ett par nypor salt (efter smak)
Riven kokos att rulla i
Gör så här:
1. Lägg cashewnötter, solrosfrön och kokos i en matberedare och mixa ihop till ett fint mjöl.
2. Häll i resten av ingredienserna och mixa ihop till en formbar smet.
3. Rulla till bollar och doppa i kokos.
4. Förvara i en burk med lock i kylskåp el.
Du kanske också gillar
Snabb nyårsdessert på det som finns hemma
Dessert på 10 min som passar till alla högtider, som nyår, kalas och fest! Fritt från mjölk, gluten och vitt socker. Spana in här!
Mjölk- & sockerfri pepparkaksglass
Krämig glass fri från mjölk och vitt socker med smak av pepparkaka. Endast med naturliga ingredienser, gröna bananer som bas.
Mjölk- & sockerfri chokladfudge med jordnötssmör
Chokladfudge med jordnötssmör fri från mjölk och vitt socker. Ett recept som är enkelt att göra och gott att äta.
Du kanske också gillar
Växtbaserade saffransbollar fria från gluten & vitt socker
Här kommer ett härligt recept på julbollar med smak av saffran och ingredienser som gör gott.
Växtbaserad saffranskola fri från vitt socker
Underbart god kola med smak av saffran. Lätt att göra och den passar perfekt på godisfatet till jul.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer