Lime- och ingefärabollar
Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Recept
Du behöver:
3 dl cashewnötter
2 dl solrosfrö
2 dl riven kokos
20 färska dadlar (urkärnade)
8 msk kokosolja
1 lime (salt + rivet skal)
1-2 msk färsk riven ingefära (skalad)
Ett par nypor salt (efter smak)
Riven kokos att rulla i
Gör så här:
1. Lägg cashewnötter, solrosfrön och kokos i en matberedare och mixa ihop till ett fint mjöl.
2. Häll i resten av ingredienserna och mixa ihop till en formbar smet.
3. Rulla till bollar och doppa i kokos.
4. Förvara i en burk med lock i kylskåp el.
Du kanske också gillar
Gör egen pepparkakskrydda
Här kommer ett recept på en väldigt enkel pepparkakskrydda till många av julens recept.
Växtbaserad & nötfri chokladtårta
Vegansk tårta med smak av choklad, helt utan nötter, gluten och vitt socker! Perfekt vid kalas eller vilket firande som helst.
Växtbaserad jordgubbstårta med lemoncurd
Växtbaserad/vegansk jordgubbstårta med lemoncurd, fri från gluten och vitt socker. En dröm för alla sommarhögtider.
Du kanske också gillar
Pepparkaksbollar sötade med torkade fikon
Växtbaserade juliga bollar med smak av pepparkaka. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Pepparkakor fria från mjök, gluten & vitt socker
Underbart goda, smakrika och krispiga pepparkakor, mer än godkända av alla som smakat! Ett recept som inte får missas!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer