Lime- och ingefärabollar
Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Recept
Du behöver:
3 dl cashewnötter
2 dl solrosfrö
2 dl riven kokos
20 färska dadlar (urkärnade)
8 msk kokosolja
1 lime (salt + rivet skal)
1-2 msk färsk riven ingefära (skalad)
Ett par nypor salt (efter smak)
Riven kokos att rulla i
Gör så här:
1. Lägg cashewnötter, solrosfrön och kokos i en matberedare och mixa ihop till ett fint mjöl.
2. Häll i resten av ingredienserna och mixa ihop till en formbar smet.
3. Rulla till bollar och doppa i kokos.
4. Förvara i en burk med lock i kylskåp el.
Du kanske också gillar
Baka pepparkakshus fritt från gluten, mjölk & vitt socker
Recept på pepparkakshus som är glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt. För dig som vill äta något naturligt fritt från gluten och vitt socker
Växtbaserade lussebullar fria från gluten & vitt socker
Här kommer ett recept på lussebullar fria från gluten, mjölk och vitt socker. Passar dig som även äter växtbaserat. Spana in receptet här!
Ett nytt kapitel i livet
Det har hänt mycket den senaste tiden, i detta inlägget går jag igenom allt som hänt och alla förändringar som skett, även inom mig.
Du kanske också gillar
Snabba sockerfria & glutenfria pepparkakor
GIllar du när bakning går snabbt? Här kommer ett recept på snabba pepparkakor som är växtbaserade, glutenfria och sockerfria.
Sockerfri chokladfudge med jordnötter
Sockerfri chokladfudge med jordnötter. Denna mjölkfria fudge fri från socker är riktigt krämig och god! Smaksätt själv, går göra nötfri.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer