Gelegodis

Brända mandlar med kokossocker

Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!

 Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än vanligt socker, bättre för mitt blodsocker helt enkelt. Nästa gång måste jag testa vad som händer om jag hade använt björksocker, kanske hade funkat men är osäker på smaken. Hojta om ni har testat!

 

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore.

Gelegodis

Recept

Du behöver:

0,5 dl vatten
1 dl kokossocker
200 gr mandlar

Gör så här:

1. Häll kokossocker och vatten i en kastrull. Värm upp tills sockret löst upp sig.
2. Tillsätt mandlarna och rör hela tiden. De ska vara helt täckta i vätskan.
3. Koka bort vätskan tills det återstår en kletig massa.
4. Häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper, sprid ut och låt dem svalna innan du lägger dem i en lufttät burk med lock.

Du kanske också gillar

Fruktglass till påsk

Fruktglass till påsk

INLÄGGET INNEHÅLLER KÖPLÄNKAR (ADLINKS) TILL BAGAREN & KOCKEN Här kommer veckans glass! Denna är påskinspirerad och de är färgade och smaksatta med helt naturliga ingredienser. Basen i glassen är den samma, endast banan och kokosmjölk som jag och barnen har mixat....

Lakritsglass på bara två ingredienser

Lakritsglass på bara två ingredienser

Idag är det inte bara min sambos 40 årsdag utan även Lakritsens dag, två anledningar att fira med andra ord 🎉Vi är hemkomna från resan och jösses vad jag har saknat att göra smoothies och mitt skafferi 😅 Känns skönt att vara hemma igen även om det också...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson