För två veckor sedan önskade barnen helt otippat våfflor till mellanmål, de var längesedan jag gjorde dem och de blir lika goda varje gång!

Du behöver:
4 ägg
2 dl mandelmjöl
2 dl valfri växtbaserad mjölk (jag valde mandelmjölk)
3 msk kokosolja
1 msk fiberhusk
1 tsk vaniljpulver
1 nypa salt

Gör så här: Vispa ihop alla ingredienser med en elvisp. Smörj våffeljärnet med kokosolja och grädda tills de fått färg. Det blev totalt 5 st våfflor.

Vi åt dem med kokosgrädde och chiasylt på jordgubbar. Barnen älskar jordgubbsylten! Den är endast gjord på jordgubbar och chiafrön. Jag brukar göra en lite större sats och frysa in så att jag har till dessa tillfällen. Jag mosar jordgubbar i en kastrull, värmer upp och häller sedan i chiafrön tills jag fått önskad konsistens. Mängden chiafrön beror på hur mycket jordgubbar du tagit. Testa dig fram, det är så sjukt lätt!

Vilket är ditt bästa mellanmål?

Mums så gott!
Kan ni gissa vilkens som är vem?