Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Jösses vad dagarna går. Idag har det rullat på i snabb takt och då hade jag ändå på mig pyjamasen till kl. 12.30 (de kanske var därför jag hade det)! Så mycket man vill hinna med men som tar längre tid än vad man tror. Ändå har jag aldrig varit så lugn som jag är inför denna jul. Känns väldigt kravlöst och har inte alls så många måsten. Det är såå skönt att inte känna press eller stress att hinna med allt som hör julen till. Hoppas du känner detsamma. Här kommer ett recept som knappt kräver någon tid alls!

Gillar du pepparkaksdeg? Då kommer du älska dessa näringsrika pepparkaksbollar! De går både snabbt och är lätta att göra, helt i min smak.

Du behöver:
2 dl mandel
8 st färska dadlar
1 msk yaconsirap
3 msk kokosolja
1,5 tsk pepparkakskrydda
1 nypa salt

Gör så här:
1. Mixa alla ingredienser till en formbar smet.
2. Rulla till små bollar.
3. Förvara i kyl eller i frys.

Skulle du vilja testa?

Här hittar du tre andra goda recept som hör julen till:

Naturligt sockerfri rocky road utan mjölk

Växtbaserad cashewfudge med choklad

Mjölkfri chokladkola fri från vitt socker

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson