Lime- och ingefärabollar
Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Recept
Du behöver:
3 dl cashewnötter
2 dl solrosfrö
2 dl riven kokos
20 färska dadlar (urkärnade)
8 msk kokosolja
1 lime (salt + rivet skal)
1-2 msk färsk riven ingefära (skalad)
Ett par nypor salt (efter smak)
Riven kokos att rulla i
Gör så här:
1. Lägg cashewnötter, solrosfrön och kokos i en matberedare och mixa ihop till ett fint mjöl.
2. Häll i resten av ingredienserna och mixa ihop till en formbar smet.
3. Rulla till bollar och doppa i kokos.
4. Förvara i en burk med lock i kylskåp el.
Du kanske också gillar
Pepparkakor fria från mjök, gluten & vitt socker
Underbart goda, smakrika och krispiga pepparkakor, mer än godkända av alla som smakat! Ett recept som inte får missas!
Växtbaserade saffransbollar fria från gluten & vitt socker
Här kommer ett härligt recept på julbollar med smak av saffran och ingredienser som gör gott.
Växtbaserad saffranskola fri från vitt socker
Underbart god kola med smak av saffran. Lätt att göra och den passar perfekt på godisfatet till jul.
Du kanske också gillar
Saftigt & mjuk saffranskaka
Underbart god växtbaserad kaka med smak av saffran. Glutenfri och fri från vitt socker.
Årets naturliga pepparkakshus
Underbart gott pepparkakshus fritt från mjölk, gluten & vitt socker.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer