Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Bagaren och kocken
Glad alla hjärtans dag på er <3 Vill tacka er alla för att ni hänger här med mig varje dag! Det värmer i hjärtat. Hoppas ni alla får en underbar dag och njut av detta härliga recept på syrliga hallonpraliner <3
Vitt chokladlager:
100 gr kakaosmör (eller kokosolja)
1 msk yaconsirap
Chokladlager:
100 gr kakaosmör (eller kokosolja)
1 dl raw kakao
1 nypa salt
0,5 tsk vaniljpulver
Fyllning:
Frystorkade hallon
Riven kokos
Cashewnötter
Gör så här:
1. Börja med det vita chokladlagret och smält kakaosmöret på låg temperatur i en kastrull.
2. Lägg i yaconsirapen.
3. Ta fram silikonformen och smula lite frystorkade hallon i botten.
4. Häll över den vita chokladen över hallonen till hälften.
5. Ställ in i kyl eller frys för att den ska stelna.
6. Smält kakaosmöret till en mörka chokladen.
7. Vispa i de övriga ingredienserna.
8. Ta ut silikonformen.
9. Häll lite riven kokos över det vita chokladlagret.
10. Lägg i en cashewnöt i varje form.
11. Häll över den mörka chokladen över det vita chokladlagret.
Förvara dem i kyl eller frys.
Här hittar du silikonformar med form av hjärtan.
Liknande recept:
Mjölkfri apelsinpralin fri från vitt socker