Jag skulle inte säga att året 2019 varit helt fantastiskt. Det har varit ett år som alla andra, det har gått upp och det har gått ned. Både känslomässigt i lycka, sorg, glädje och ilska. Precis som för alla de flesta andra. Känslan av att tiden går alldeles för fort och att jag inte hinner göra någonting. Jag har känt mig trött hela hösten, jag saknar verkligen ljuset och vill ha min energi tillbaka. Vet att många jag känner har haft det tufft nu i slutet av året. För mig håller det på att vända och det är så skönt! Men man måste även acceptera att livet har sina med- och motgångar. Som jag skrivit här förut är vi här för att lära och vi hade inte lärt oss något om allt gick som vi ville.

Något som jag vill bli bättre på år 2020 är att känna mer tacksamhet. Min familj, mina barn och vänner, men också över min hälsa och min symtomfria tarm. Det finns många som har det mycket värre än mig. Att ha tak över huvudet, mat på bordet och ett arbete är inte en självklarhet för alla. Det måste jag påminna mig själv om.
2020 vill jag ska bli ett år där jag känner mer tacksamhet för det jag har och hur bra jag mår. Jag vill njuta och känna glädje under min resa, så får vi se vart livet tar mig. Det ska bli spännande ☺️

Gott nytt år på er alla fantastiska människor. Jag är så glad för varenda en av er, tack för alla fina kommentarer och meddelanden. Ni förgyller mitt liv, TACK❤️

Vad vill du bli bättre på nästa år?😍