Jösses vad seg jag är idag. Så fort man lägger sig senare än vanligt och dessutom vaknar upp till ett gråmulet väder med inslag av regn har man lust att ligga kvar i sängen.

De kanske finns någon som känner likadant? I så fall kan du pigga upp dig (eller barnen) med en glass.
Glassen på bilden innehåller 1 del frysta jordgubbar och 1 del frysta gröna bananer.
Jag lät dem ligga framme en stund innan jag mixade dem tillsammans. Jag delade sedan glassen i tre skålar, i den första skålen tillsatte jag acai berry powder (som är rikt på antioxidanter), i den andra blått spirulina pulver (som har en inflammationsdämpande effekt) och den tredje lät jag vara. Det blev väldigt härliga färger och barnen blev väldigt glada.

Nu ska jag gå och trycka i mig en bit sockerfri choklad, sen ska jag göra fröknäcke!

Ha en fortsatt mysig lördag allihopa 💚

jordgubbsglass på tre vis
Jordgubbsglass med tre olika smaker