Innehåller annonslänk från Bagaren och kocken.
VECKANS GLASS 🍦 Vegansk hasselnötsglass som passar mig då jag äter en lågkolhydratskost. Den påverkar inte mitt blodsocker som de andra fruktglassarna gör. Helt utan socker och är ändå väldigt god. Du som inte är van vid sockerfritt kan blanda i lite yaconsirap eller annan valfri sötning ☺️
Du behöver:
250 ml kokosgrädde (jag använder den från garantskafferiet)
3 msk hasselnötssmör
0,5 dl raw kakao
50 gr kokosolja
0,5 tsk vaniljpulver
Gör så här: Blanda kokosgrädden och hasselnötssmöret. Häll sedan i glassformar. Det blev totalt 5 st små glassar. Vänta ett par timmar till glassarna stelnat. Smält sedan kokosoljan på låg temp i en kastrull, vispa sedan i kakaon och vaniljpulvret. Doppa sedan glassarna i chokladen och toppa med valfri hackad nöt, torkat bär, kokos eller kakaonibs. MUMS!
Tryck här och handla hem dina favoritglassformar och pinnar!
Vilken glass är din favorit? 🍦
Den här var inte någons favorit. Det var inte ens någon som mer än smakade. Kanske gjorde jag något fel. Jag najskrimar vidare!