Nu är den äntligen här! Gratiskursen: 7 steg till ett friskare liv!

Syftet med denna kurs är att väcka förståelsen för helheten och det holistiska sättet att se på hälsa. Jag har valt ut de delar jag tycker är viktiga, du väljer vad du vill ta till dig och vad som resonerar med dig. Vi är alla olika, har olika utgångspunkter, erfarenheter och problem. Det finns det inga rätt eller fel.

Jag är så tacksam över att jag tog mig över till andra sidan och rodde mitt mål i hamn. Ska bli så spännande att se vad ni tycker, vilka tankar som väcks, höra om era resor, se vilka små frön som gror och blommar ut i er. Jag hade behövt ha någon som hjälpte mig att se på livsstilen och hälsan på ett annorlunda sätt när jag var 18 år. Nu är jag tacksam över att jag kan ge det till er. Och det är aldrig försent att starta sin egen resa mot ett friskare liv.

Kursen består av sju lektioner i olika ämnen. Du får en ny lektion varje dag i sju dagar tillsammans med övningar. Inga förkunskaper krävs.

Jag hoppas denna kurs kommer ge dig de viktiga verktyg du behöver för att må bättre, oavsett om du har en sjukdomsproblematik eller är frisk. Den passar alla som är redo att öppna upp hjärtat för helheten kring hälsa och vill starta sin väg mot ett friskare liv.

Tryck här för att ta del av kursen

Lycka till <3