Carobgodis
Enkelt och gott! Osötat, växtbaserat och glutenfritt
Recept
Gör så här:
1. Kärna ur dadlarna.
2. Mixa alla ingredienser till en formbar smet.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ i kyl eller frys.
5. Börja med chokladen och smält kokosoljan på låg temp.
6. Vispa i raw kakao och eventuell sötning.
7. Häll chokladen över hallonkakan.
8. Ställ in i kyl och vänta tills chokladen har stelnat.
9. Ta ut kakan och dela i lagom stora bitar, toppa med hallonpulver.
Du kanske också gillar
Rå chokladtårta
Rå chokladtårta Älskar bakverk som kakor eller tårtor som man kan förvara i frysen för att sedan bara ställa fram och servera utan ansträngning! Hur bra?! Nedan recept har jag skapat åt @biofoodsverige och jag har använt mig av massor av deras produkter. Jag får inte...
Raw jordgubbsrutor
Raw jordgubbsrutor Goda jordgubbsrutor Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Recept Du behöver:14 färska dadlar4-6 msk kokosolja3 msk jordgubbspulver4 dl havregryn1 tsk vaniljpulverChoklad:100 gr kokosolja1 dl raw kakaoSöta med valfri sötning (valfritt) mina...
Växtbaserade chokladägg
Växtbaserade chokladägg Växtbaserade chokladägg - Glad Påsk Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Recept Du behöver:100 gr kakaosmör¾ dl raw kakao¼ dl carobpulver (eller raw kakao)3 msk rinnande sötning1 nypa salt Gör så här:1. Smält kakaosmöret...
Du kanske också gillar
Chokladbrownie med karamellpopcorn och cashewgrädde
Chokladbrownie med karamellpopcorn och...
Blåbärsglass
Blåbärsglass Superenkel Blåbärsglass med endast...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer