Lime- och ingefärabollar
Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Recept
Du behöver:
3 dl cashewnötter
2 dl solrosfrö
2 dl riven kokos
20 färska dadlar (urkärnade)
8 msk kokosolja
1 lime (salt + rivet skal)
1-2 msk färsk riven ingefära (skalad)
Ett par nypor salt (efter smak)
Riven kokos att rulla i
Gör så här:
1. Lägg cashewnötter, solrosfrön och kokos i en matberedare och mixa ihop till ett fint mjöl.
2. Häll i resten av ingredienserna och mixa ihop till en formbar smet.
3. Rulla till bollar och doppa i kokos.
4. Förvara i en burk med lock i kylskåp el.
Du kanske också gillar
Kokoskola med mandel
Kokoskola med mandel Underbart god glutenfri och kola. Inlägget innehåller annonslänkar till Meds & Bodystore Kokoskola med mandel! Underbart god. Recept Du behöver:2 dl kokossocker 210 gr kondenserad kokosmjölk 2,5 dl kokosgräddeFyllning:1 dl hackad skållad...
Växtbaserad lakritskola
Växtbaserad lakritskola Underbart god glutenfri och mjölkfri kola. Inlägget innehåller annonslänkar till Meds & Bodystore Växtbaserad lakritskola - så gott. Recept Du behöver: 2 dl kokossocker 210 gr kondenserad kokosmjölk 2 dl kokosgrädde2 tsk...
Griljerad rotselleri
Griljerad rotselleri Griljerad rotselleri. Ett roligt inslag på det traditionella julbordet Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore , Meds & Jordklok Jag har testat att göra detta recept med både rotselleri och blomkål, båda går lika fint! Sist blev det...
Du kanske också gillar
Kokoskola med mandel
Kokoskola med mandel Underbart god glutenfri och...
Växtbaserad lakritskola
Växtbaserad lakritskola Underbart god glutenfri...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer