Vätsketips, preppa till vatten

Vi har det underbart nere i Egypten. Det har varit en välbehövlig paus från vardagen. En semester bort från maginfluensa, förkylningar, stress, alla vardagssysslor och rutiner. Det är fantastiskt att få umgås hela familjen tillsammans och det har gett mig och Alex tid att prata om allt som vi inte hinner med annars. I vardagen är man mitt uppe i allt annat och man glömmer av att bara vara och ta det lugnt. Det har jag verkligen känt av den senaste tiden. Trots att jag vet vad jag mår bra av så får man mycket perspektiv på allt runt omkring sig när man åker hemifrån. Vi är hemma igen torsdag natt, och med laddade batterier känner jag mig taggad för många nya utmaningar 🎉

Nu undrar du säkert vad det är för vätsketips jag ska tipsa om? Jo, här nere i värmen är det viktigt att få i de små vatten. En sak som fungerar på våra barn är att pimpa vanligt vatten. Lägga i frusna bär, färsk mynta eller gurka. På bilden ser ni vanligt vatten med frusna blåbär, gurka och mynta. Barnen bara älskar detta och de dricker mycket mer än vad de annars skulle gjort. Sen går det ju även servera massa vattenmelon, det fungerar toppenbra vid feber, en varm sommardag eller när man tycker att de druckit för lite 👏
Här nere har det fungerat väldigt bra att få i dem vatten, något som fungerat mindre bra är att få Tim att förstå att han inte ska göra nr 2 i poolen 😳

 

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *