Mina tankar om sociala medier

Jag är som vilken person som helst, allt går inte alltid som jag vill och jag känner mig inte alltid lycklig. Jag mår som de allra flesta, livet går upp och ner. Jag är lång ifrån perfekt, det finns ingen som är perfekt.  Kom ihåg det när ni scrollar igenom andras bilder och flöden på sociala medier.

Jag väljer att publicera mindre än 1% av mitt liv och vardag här. Det är när jag mår bra, känner mig glad och har energi som jag känner lusten att inspirera andra. Jag lägger upp redigerade bilder i mitt flöde för att jag tycker det är roligt, älskar att testa, lära mig nya saker och inspirera andra. Jag vill sprida glädje och positivet, jag är i grunden en positiv person, så det är egentligen inte så svårt. MEN jag vill att ni ska veta att verkligheten inte alltid ser ut som det du tror. Det är något jag alltid har haft med mig undermedvetet i bakhuvudet. Jag har aldrig mått dåligt av att se när andra är på semester, lyckas med något eller verkar ha världens lyckligaste liv. Jag har alltid känt mig inspirerad och ibland känns det även som om jag är med på den där underbara solsemestern.
MEN, alla påverkas inte av sociala medier på samma sätt som mig. Efter att ha pratat med personer i min närhet förstår jag att en del kan må dåligt över att se hur bra andra verkar ha det. Att man till och med undviker i perioder att gå in och titta på sina sociala medier för att man inte mår bra av det.

Därför tycker jag att det är viktigt att skriva om detta ämne och påminna er: Jämför dig aldrig med någon annan eller någon annans liv. Du vet faktiskt inte vad som döljer sig under den fantastiska fasaden.

Här kommer en oredigerad och en redigerad bild:

oredigerad bild
oredigerad bild
redigerad bild
redigerad bild

Hur upplever du sociala medier?

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson

 

1 kommentar

  1. zortilonrel

    I simply couldn’t depart your site before suggesting that I extremely loved the standard information an individual supply on your visitors? Is going to be back often in order to investigate cross-check new posts

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *