Mina tankar om personlig utveckling

Personlig utveckling kan ha många olika typer av innebörd. För mig är det att alltid sträva efter att utvecklas till en bättre version av mig själv. Jag vill inte fastna i gamla tankemönster och jag är inte rädd för att ändra mina ståndpunkter eller åsikter. För mig är det en styrka att kunna vända blad och börja tänka på ett annat sätt. Man kan alltid utvecklas som människa och det finns egentligen inte några rätt eller fel. Ingen kan säga hur någon annan ska agera eller tänka. Det är alltid upp till oss själva. Jag kan endast styra mig själv och mina egna tankemönster.

När jag gjorde min livsstilsförändring var det många som hade åsikter. Det är lätt att börja lyssna på andras åsikter och tro att de är rätt. Jag är väldigt glad att jag gick på min magkänsla och struntade i vad andra tyckte.

Som människa utvecklas man hela tiden. Jag tror verkligen på att livet saknar mening och att man slutar må bra om man inte utvecklas. Det är det livet går ut på och man kan utvecklas på många olika plan. Tycker det är superintressant utveckla sin självkännedom och på sätt även förstå andra. Det hjälper mig både i vardagen och i arbetslivet. Det kan också handla om att öka sin kunskap i olika ämnen, förbättra personliga färdigheter och livskvalitet som i sin tur bidrar till att förverkliga drömmar och ambitioner. För mig handlar det mycket om att hålla mig frisk så att jag slipper äta mina mediciner men även att känna glädje och ha kul.

clean lifestyle

Jag och min mamma sitter just nu och ska lyssna på föreläsningen ”Träna din inre kondition – Lyft dig själv och andra” med @tomas_gunnarsson. Syftet med föreläsningen är att öka sitt eget välmående och samtidigt bli en bättre, vän, kollega och förälder – helt enkelt bli en bättre medmänniska. Detta ska bli superintressant!

Är du intresserad av personlig utveckling?

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *