Medicinfri med gröna kuren

NY VIDEO! I denna video berättar jag om gröna kuren. Titta på den nedan.

Gröna kuren är en bra start för dig som vill ha en långsiktig viktminskning, lugnare mage, bli av med sockersuget och basa kroppen. I filmen berättar jag hur gröna kuren fungerar och hur jag blev medicinfri från Ulcerös kolit.

VIKTIGT! Allt jag säger i videon är inte vetenskapligt bevisat, men det är något jag tror stenhårt på. Kom ihåg att alla kroppar är olika och att denna metod kanske inte fungerar för alla. Men det är helt klart värt att testa! Om det är något du undrar får du gärna skriva en kommentar.

Kram!

 

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *