Dessa biffar är veganska och glutenfria, perfekta för mig men även för barnen. Speciellt om man vill att sitt barn ska äta mer grönsaker, dessa biffar är nämligen fullproppade med ärtor och annat gott! De blev söta, goda och jag älskar hur lätta de är att göra 😍 Jag vet, jag säger ofta att det jag lagar är lätt att göra, men det är sant, jag vill att det ska gå snabbt och smidigt i köket 😉
Du behöver:
8 dl gröna ärtor
4 msk hackad persilja (frusen)
1 gul lök
1 stor vitlöksklyfta
2 chiaägg*
1 msk fiberhusk
1 tsk Herbamare örtsalt
1 tsk svartpeppar
Kokosolja att steka i
Gör så här: *förbered chiaäggen, ett chiaägg=1 msk chiafrön och 3 msk vatten, blanda och låt stå i 10 min.
Skala löken och mixa den fint i en matberedare. Lägg i alla övriga ingredienser och mixa allt tillsammans till en smet. Låt stå i ytterligare 10 min. Stek sedan i rikligt med kokosolja. Använd samma tillbehör som du gör till vanliga biffar 👌
Vilken maträtt är din favorit när du vill att det ska gå fort? ☺️
Hoppas ni har en mysig valborgsmässoafton 💚