Antiinflammatorisk shot

Innehåller annonslänk från KitchenTime

Jag har sedan en tid tillbaka varit nyfiken på och velat köpa en juicepress. Länge har jag använt mig av min matberedare och min blender, där man bara mixar innehållet och dricker. Nu innan jul slog jag slag i saken och köpte en prisvärd variant av råsaftcentrifug. Detta för att testa om det här med juice var något för mig. Barnen tycker det är superkul, de stoppar i en grönsak i en maskin, vätskan åker åt ett håll och resten åt ett annat, vad är inte spännande med det? 
Tycker att den vi testat nu under julledigheten helt klart är bra för en nybörjare och som vill köpa till ett bra pris. Om du vill se vilken jag köpt så kan du kika på den via annonslänken: KitchenTime

Känner du att detta är något för dig och du vill lägga mer pengar så skulle jag istället köpt en slow juicer. Det tar längre tid att göra en juice men de kommer ut mer vätska och juicen blir mer näringsrik.

Receptet på shoten kommer här:

Du behöver:
3 morötter
5 cm färsk ingefära
3 cm färsk gurkmeja
1 stor näve bladspenat

Tryck ner ingredienserna en för en i pressen. Klart! Du kan även mixa i en vanlig high speed blender men tillsätta lite vatten om den skulle bli för tjock.

ANVÄND RESTERNA!
Jag gjorde grönsaksbiffar på resterna från ”grönsaksköttet”. De blev supergoda! Mixade resterna i min matberedare med 4 ägg, 1 msk fiberhusk, svartpeppar, örtsalt och curry. Sedan formade jag dem som små biffar och stekte i kokosolja. Så sjukt gott!

Antiinflammatorisk shot
Antiinflammatorisk shot

Brukar du göra juice? Vad använder du för maskin? 

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *