Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Vi testade dessa i lördags, jag och Ebba hade nog kunnat trycka i oss hur många som helst. Så sjukt goda! Jag älskar vanliga lussebullar men de funkar ju inte om man får ont i magen. Då får man hitta andra alternativ.

Saffransmuffins sötade med banan
Saffransmuffins sötade med banan, fria från mjölk, spannmål och vitt socker.

Du behöver:
2 bananer
4 ägg (eller kikärtsspad)
100 gr kokosolja
2 dl mandelmjöl (eller annat valfritt)
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljpulver
0,5 gr saffran

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Mosa bananerna och vispa äggen fluffigt.
3. Smält kokosoljan.
4. Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan i allt tillsammans.
5. Häll upp smeten i muffinsformar, jag använde lite mindre formar och gräddade i ugnen i 12 min. Har du vanliga muffinsformar kan du behöva grädda i upp till 20 min. Känn med en sticka.

Saffransmuffins sötade med banan
Saffransmuffins sötade med banan, fria från mjölk, spannmål och vitt socker.

Frosting: Vispa 250 ml kyld kokosgrädde och 2 tsk lingonpulver och spritsa ut på dem. Mums!

Vem vill du bjuda dessa muffins på?