Jobba med mig

Må Bra Naturligt. Tryck här för att komma till inlägget.

Hej! Vad roligt att du är intresserad av att arbeta med mig! Mitt namn är Madelene Lennartsson och här kan du läsa en liten presentation om mig. Jag startade mina kanaler efter min livsstilsförändring, då min passion växte sig stark att inspirera andra. Här kan du läsa om min sjukdomshistoria.

Clean Lifestyle handlar om att informera, uppmuntra och fokusera på det positiva för en friskare, piggare vardag med mycket näring, naturlig mat, mindre tillsatser & kemikalier. En renare livsstil helt enkelt, ”one cleaner lifestyle”. Jag arbetar som hälsoinspiratör, receptkreatör & matfotograf. Brinner för att sprida glädje & enkelhet kring mat, hälsa & personlig utveckling.

För mig är det väldigt viktigt med samarbeten som tillför kunskap, inspirerar och berikar mina läsare. Jag vill behålla det förtroendet jag fått från dem, det är oerhört viktigt att de litar på mig och mitt omdöme. Alla samarbetspartners och produkter måste kännas 100% rätt, annars tackar jag hellre nej. Upplägget på samarbeten kan se olika ut och ha olika upplägg beroende på innehåll. Jag skapar gärna anpassade upplägg tillsammans med mina kunder.

Det är otroligt viktigt för mig att prestera professionellt och att mina kunder får det lilla extra. Jag lägger oerhört mycket tid och kraft på att skapa vackra bilder, videos, engagerande texter samt snabba men uppfriskande recept åt mina kunder. Vill alltid prestera det bästa.

För mig innebär ett bra samarbete en tät och gärna långsiktig kommunikation. Det ska täcka in både kundens vision, mål och förväntningar, dessa ska även stämma överens med mina. Samarbetet ska gynna och ge glädje till både min kund och mina läsare samt utveckla mig.

Tibber. Tryck här för att komma till inlägget.

Det här kan du anlita mig för:

  • Sponsrade samarbeten här på bloggen samt på mitt instagramkonto @cleanlifetyle.se
  • Föreläsningar kring min livsstilsförändring och hur den förändrade mitt liv, samt workshops kring näringsrik mat & livsstil.
  • Anlita mig som inspiratör vid event, öppet hus, mässor eller liknande
  • Receptskapande & receptutveckling.
  • Matfotografering & matstyling till företag utifrån önskemål & behov.
  • Skapa innehåll för ditt företags sociala kanaler.
  • Produktrecensioner
  • Försäljning av tidigare skapade bilder

Press- & produktutskick

Jag provar gärna produkter och tar emot pressutskick om de passar mina värderingar och min nisch. Dessa utskick garanterar inte synlighet i mina kanaler. Vill ni ha synlighet och exponering rekommenderar jag ett betalt samarbete.

Jag ansvarar inte för några produkter som postats till mig utan ömsesidig överenskommelse. Kontakta gärna mig innan.

Vill du arbeta med mig?

Jag diskuterar gärna ett upplägg med er. Mitt företag är registrerat för moms och F-skatt. Vill ni veta mer om mina kanaler, statistik, räckvidd, referenser och samarbetsupplägg kan jag maila mitt mediakit till er. Kontakta mig via mail.

Mail: madelene@cleanlifestyle.se

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson

Tävling. Tryck här för att komma till inlägget.