Växtbaserade geléhallon
Växtbaserade geléhallon, fria från vitt socker.
Recept
Du behöver:
100 gr hallon
50 gr lingon
3 msk vatten
0,5 lime
Björksocker efter smak (valfritt)
1 tsk agar agar
Gör så här:
1. Koka upp bären med vatten i en kastrull.
2. Mixa bären med en stavmixer.
3. Sila bort kärnorna och lägg i kastrullen igen.
4. Vispa i pressad lime, björksocker och agar agar.
5. Värm upp blandningen på medelhög värme i en kastrull.
6. Låt puttra i ca 2 minuter, vispa under tiden.
7. Häll i smeten i små silikonformar eller i en form klädd med bakplåtspapper.
8. Ställ in i kyl och låt stelna. Minst två timmar.
9. Ploppa ur hjärtana ur formarna eller skär små bitar.
Förvara i kylskåp i burk med tätslutande lock. Håller sig i ca 2 veckor.
Du kanske också gillar
Mjölk- & sockerfri chokladfudge med jordnötssmör
Chokladfudge med jordnötssmör fri från mjölk och vitt socker. Ett recept som är enkelt att göra och gott att äta.
Naturligt sockerfri rocky road utan mjölk
Här kommer det absolut bästa julgodiset! Sockerfri rocky road som är mjölkfri och med endast naturliga ingredienser. Gör din egen chokladsmet
Sockerfri chokladfudge med jordnötter
Sockerfri chokladfudge med jordnötter. Denna mjölkfria fudge fri från socker är riktigt krämig och god! Smaksätt själv, går göra nötfri.
Du kanske också gillar
Växtbaserad jordnötskola
Krämig eller hård vegansk kola doppad i choklad. Fri från mjölk och vitt socker.
Smoothie med goda bakterier
En krämig och näringsrik smoothie med fermenterad rödkål.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer