Om mig

Jag heter Madelene Lennartsson. Jag brinner för att inspirera familjer till en hälsosam livsstil som kan förebygga sjukdomar och ohälsa.

Om mig

Mitt namn är Madelene Lennartsson och jag är snart färdig lic. Livsstilsrådgivare och hälsoinspiratör. Jag är 32 år gammal, bor med min sambo och mina två barn i Falköping. Jag gjorde en livsstilsförändring i början av 2018. Jag slutade med mina mediciner fast att läkaren ville att jag skulle börja med fler, jag la om min kost, prioriterade min sömn, började träna och försökte att inte stressa.Detta resulterade i att jag fick ner mina infektionsvärden i tarmen till det normala på några veckor. Jag är nu helt medicinfri.

Jag började bli mer och mer intresserad av hur vår livsstil påverkar vår hälsa, jag började därför i slutet av maj 2018 läsa till lic. Livsstilsrådgivare. Detta har i sin tur gett mig viljan att hjälpa och inspirera andra. Det finns så mycket jag önskar att jag visste för 13 år sedan,men då hade jag samtidigt inte varit där jag är idag. Något jag just nu brinner lite extra för är att visa hur man lägger en hälsosam grund till sina barn som de kan bära med sig senare i livet och jag vill även inspirera familjer hur man gör vardagen lite mer hälsosam som i långa loppet både kan förebygga sjukdomar och ohälsa. Jag vill dra mitt strå till stacken bidra till en liten bättre värld.

Bakgrund

Kommer inom kort.

Min sjukdomsresa

Kommer inom kort.